Grad Ivanec

Turistička zajednica grada Ivanca poziva izlagače za sudjelovanje na manifestaciji Rudarski cener

Objavljeno: 07.11.2023. 08:08

Zadnja izmjena: 07.11.2023. 08:08

Foto: Grad Ivanec

Turistička zajednica grada Ivanca poziva sve udruge, OPG-ove i druge subjekte zainteresirane za izlagačko-prodajnu djelatnost da u subotu, 2. prosinca, budu dio velike manifestacije – utrke Rudarski cener, koja se u gradskom parku Ivanec održava u sklopu Ivanečkih rudarskih dana.

Troškova za izlagače nema, a jedini uvjet je da na manifestaciji budu prisutni u vrijeme trajanja programa – od 10 do 15 sati (ili dulje, po potrebi) te, naravno, da svoju prodajnu aktivnost usklade sa zakonskim propisima. Budući da je broj izlagačkih mjesta ograničen, mjesta će se osigurati temeljem redoslijeda prijave. Radi osiguravanja raznolikosti ponude, organizator zadržava pravo odabira izlagača, pri čemu prednost imaju izlagači s područja grada Ivanca te oni koji u svoju ponudu uvrste barem jedan proizvod na temu rudarstva.

Popunjenu prijavnicu iz obrasca u prilogu potrebno je dostaviti na e-mail adresu: [email protected], a poziv je otvoren do 24. studenog 2023. godine, odnosno do popunjenja mjesta. Organizator zadržava pravo odgode održavanja manifestacije, ovisno o vremenskim prilikama i drugim uvjetima.

Za dodatne upite javite se radnim danom od 7:30 do 15:30 sati na tel. 042/784-284 ili e-mailom [email protected]

Komentari