U četvrtak izbor najljepše cvjetne oaze varaždinskih umirovljenika

Piše: Josip Novak

Objavljeno: 08.07.2014. 11:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Korisnici varaždinskog Doma za starije i nemoćne osobe ove su godine ponovo pokazali kako se uz malo mašte i truda svaki balkon može preurediti u cvjetnu oazu, a tradicionalni izbor najljepšeg bit će obavljen u četvrtak 10. srpnja...

Umirovljenicima koji su svoj intiman cvjetni kutak, po ocjeni stručnog žirija, najljepše uredili, bit će i ove godine dodijeljene nagrade sponzora tradicionalnog izbora „Najljepšeg balkona“. Riječ je o manifestaciji koja motivira korisnike da brižno njeguju cvijeće na svojim balkonima te da vode brigu o okolišu ustanove u kojoj su smješteni.

Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin će dodijeliti i Zahvalnice Eko grupi za uređenje okoliša. Prigodni kulturno-umjetnički program izvest će sami korisnici - članovi domskog pjevačkog zbora i literarno dramske sekcije. Njih su uvježbali vanjski suradnik Miro Rogar i Jelena Šamarija,  radna terapeutkinja u Domu.

Akcija ne bi bila potpuna bez sponzora koji će osigurati nagrade i aktivno sudjelovati u ocjenjivačkoj komisiji za izbor „Najljepšeg balkona“.

 

Komentari