U kolovozu počinju tri kapitalna projekta u općini Klenovnik

Objavljeno: 08.08.2014. 08:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Za građane općine Klenovnik lijepe vijesti stižu iz ureda načelnika. Ovaj mjesec se otvaraju tri kapitalna projekta u općini Klenovnik.

Naime, poduzete su sve aktivnosti oko potpisivanja ugovora za početak izgradnje nogostupa i oborinske odvodnje u dužini oko 300 metara. Vrijednost investicije je 600 000 kuna, a radovi će početi ovaj mjesec.

Drugi kapitalni projekt je modernizacija ceste Čardak – Lukavski dužine 1 100 metara. Vrijednost projekta je 1,3 mlijuna kuna. Početak izgradnje također se očekuje već ovaj mjesec.

Treći projekt je Energetska učinkovitost obiteljskih kuća. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost donio je pozitivnu odluku za sufinanciranje stolarije i fasada obiteljskih kuća u vrijednosti od 500 000 kuna, a ukupna vrijednost investicije iznosi 1,25 mlijuna kuna.

Očekuje se odobrenje pravilnika i natječaja koji je potpisan od strane načelnika općine kako bi se mogao objaviti sam natječaj. Zainteresirana domaćinstva će biti upoznata sa uvjetima natječaja preko oglasne ploče i web stranica općine.

Pravilnik o provedbi programa biti će objavljen na oglasnoj ploči i općinskim internet stranicama. Prijavne obrasce moći će se podići u općini ili sprintati sa web stranica www.klenovnik.com

Budući da se radi o nešto zahtjevnijim obrascima za popunjavanje od strane domaćinstava svi zainteresirani biti će pozvani na radionicu gdje će dobiti sve upute za popunjavanje i obrazloženje o svim traženim uvjetima natječaja i podrobnije informacije stroge provedbe programa.

Komentari