U Lepoglavi se nastavlja izgradnja kanalizacijskog sustava

Objavljeno: 20.02.2015. 18:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Grad Lepoglava

Izvor: galerija-images/lepoglava kanalizacija

S dolaskom povoljnijih vremenskih uvjeta u Lepoglavi je nastavljena gradnja kanalizacijskog sustava za samu Lepoglavu i okolna naselja.

Riječ je o radovima prve faze izgradnje kanalizacije, vrijednim 8.5 milijuna kuna bez pdv-a, u okviru kojih su krajem prošle godine okončani radovi u samom centru Lepoglave, a ovih dana nastavljeni u naselju Muričevec.

Uz nastavak širenja kanalizacijske mreže u naseljima Muričevec i Očura, u potpunosti će biti sanirana i sva oštećenja nastala uslijed postavljanja kanalizacijske mreže u samom centru Lepoglave, a koja su krajem prošle godine bila privremeno sanirana.

Inače, projekt izgradnje cijelog kanalizacijskog sustava za šire područje naselja Lepoglave vrijedan je oko 70 milijuna kuna.

- Nastavljamo s gradnjom kanalizacije. Riječ je o najvećem komunalnom projektu u gradu Lepoglavi i temelju za pokretanje drugih infrastrukturnih projekata kojima ćemo životni standard građana podići na još višu razinu – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić na početku nastavka radova na izgradnji kanalizacijskog sustava u Lepoglavi.

{gallery}lepoglava kanalizacija{/gallery}

Komentari