U prometnoj nesreći oštećeno službeno vozilo Grada Ludbrega

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.04.2014. 10:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

U utorak 1. travnja nakon povratka sa sastanka održanog u Fondu za zaštitu okoliša u Zagrebu dogodila se lakša prometna nezgoda u kojoj je oštećeno službeno vozilo grada Ludbrega renault laguna.

Nakon policijskog očevida utvrđeno je da je službeno vozilo grada, kojim je upravljao ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić, stalo propustiti pješakinju koja je krenula na obilježeni pješački prijelaz. U tom trenutku na vozilo je odostraga naletilo dostavno vozilo zagrebačkih registarskih tablica.

Policija je utvrdila nedvojbenu krivnju vozača dostavnog vozila te da sudionici nezgode nisu bili pod utjecajem alkohola. Službeno vozilo grada je na popravku u ovlaštenom servisu u Varaždinu o trošku osiguranja, a gradonačelnik je nastavio obavljati svoje redovite dužnosti još isto popodne.

Na sastanku se razgovaralo o projektima koje bi sufinancirao Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, poput sanacije odlagališta, reciklažnog dvorišta, odvojenog prikupljanja otpada te poticanja obnove fasada na obiteljskim kućama.

Komentari