novo mjesto za gastro užitak

U Varaždinskim Toplicama otvoren restoran 'Bernarda' koji nudi jela od biodinamički uzgojenih namirnica

Objavljeno: 06.06.2018. 15:49

Zadnja izmjena: 06.06.2018. 15:54

Hrvatska gastro scena postala je bogatija za još jedan restoran, a radi se o restoranu 'Bernarda' u Varaždinskim Toplicama, u Zagrebačkoj ulici 7. 

Pod budnim okom chefa kuhinje Roberta Slogara i chefa Dejana Huzjaka, zaduženoga za slatke delicije, nastaju gastro specijaliteti, a ovi chefovi svjetskoga glasa i renomea pripremili su cijeli niz jela nastalih prema autorskim receptima.

Kako doznajemo, posebnost restorana 'Bernarda' su namirnice koje se koriste u pripremi specijaliteta, a riječ je o namirnicama uzgojenima prema biodinamičkim načelima te starim izvornim sortama u kojima je sačuvana sva punoća boje, mirisa i okusa. 

U ponudi restorana Bernarda nalaze se brojne izvedbe predjela i juha, veliki izbor steakova i drugih mesnih jela, riblji specijaliteti, jela za vegetarijance kao i neizostavne slastice.

Osim brojnih specijaliteta, goste dočekuje i vrhunski uređeni prostor u koji su utkane niti nekih davnih, gotovo zaboravljenih vremena, kada su Varaždinske Toplice bile sinonim za mjesto koje svojim posjetiteljima jamči potpuni odmor za dušu i tijelo. U sklopu restorana nalazi se i novouređen objekt s 12 smještajnih jedinica, a oko restorana uređena je i šetnica.  

Komentari