Hrvatska gastro scena postala je bogatija za još jedan restoran, a radi se o restoranu 'Bernarda' u Varaždinskim Toplicama, u Zagrebačkoj ulici 7.
Pod budnim okom chefa kuhinje Roberta Slogara i chefa Dejana Huzjaka, zaduženoga za slatke delicije, nastaju gastro specijaliteti, a ovi chefovi svjetskoga glasa i renomea pripremili su cijeli niz jela nastalih prema autorskim receptima.
Kako doznajemo, posebnost restorana 'Bernarda' su namirnice koje se koriste u pripremi specijaliteta, a riječ je o namirnicama uzgojenima prema biodinamičkim načelima te starim izvornim sortama u kojima je sačuvana sva punoća boje, mirisa i okusa.
U ponudi restorana Bernarda nalaze se brojne izvedbe predjela i juha, veliki izbor steakova i drugih mesnih jela, riblji specijaliteti, jela za vegetarijance kao i neizostavne slastice.
Osim brojnih specijaliteta, goste dočekuje i vrhunski uređeni prostor u koji su utkane niti nekih davnih, gotovo zaboravljenih vremena, kada su Varaždinske Toplice bile sinonim za mjesto koje svojim posjetiteljima jamči potpuni odmor za dušu i tijelo. U sklopu restorana nalazi se i novouređen objekt s 12 smještajnih jedinica, a oko restorana uređena je i šetnica.
Komentari