uskoro u braku

Upoznali smo dva mlada para koji su na Dane vjenčanja došli s namjerom da se pripreme za odlazak pred matičara

Objavljeno: 19.11.2016. 18:16

Zadnja izmjena: 19.11.2016. 18:17

Foto: Željko Porobija

Već smo pisali o 5. Danima vjenčanja koji se ovog vikenda održavaju u Areni. Bogat program i ponuda već su dovoljan mamac za mnoge da dođu, ali neki su tamo jer se žele što bolje pripremiti za sudbonosni korak u svom životu - vjenčanje. Mi smo sreli dva takva para i malo ih upoznali.

>> FOTO Posjetili smo Dane vjenčanja u varaždinskoj Areni - evo što sve možete vidjeti

Ivica i Kristina su iz Varaždina, oboje imaju po 26 godina i planiraju se vjenčati 7. srpnja sljedeće godine. Kad smo ih pitali zašto su postavili taj datum, rekli su da je tada točno 10 godina kako su prohodali. Smijali su se na našu napomenu da srednjoškolske veze obično puknu brzo nakon završetka školovanja. Oni su očito dokaz da tome ne mora biti tako.

Ubrzo smo naišli na Marka (28) i Ines (24) - oboje iz međimurskog Gornjeg Mihaljevca. Oni su u vezi već tri godine i postavili su datum vjenčanja za 16. rujna sljedeće godine. Kad smo začuđeno postavili pitanje zašto tek za gotovo dana odgovorili su da prije nije bilo slobodnog datuma. Rekli su da nemaju ništa posebno za ispričati, odnosno, kako reče Ines, "ništa romantično". Kao da nije dovoljno romantično i to što se vole tri godine i što danas mogu zajedno još bolje isplanirati svoje vjenčanje. Priznaju da su ovdje dobili puno ideja. I mi im iskreno želimo da im se te ideje ostvare u rujnu sljedeće godine.

Komentari