rođendan za pamćenje

Uz 'klupko prijateljstva' i milenijsku fotografiju završena je proslava 70-tog rođendana Dječjeg vrtića 'Varaždin'

Objavljeno: 11.12.2017. 16:04

Zadnja izmjena: 11.12.2017. 16:08

8. prosinca velikom je svečanošću u Glazbenoj školi Varaždin, Dječji vrtić 'Varaždin' završio gotovo jednomjesečnu proslavu 70-og rođendana, a svoj je dugogodišnji radni vijek započeo davne 1947. godine.

Kao što dolikuje tako velikoj obljetnici, proslava rođendana započela je početkom studenog otvaranjem izložbe dječjih radova u Kuli stražarnici Staroga grada Varaždin  pod nazivom 'Sretna djeca' o čemu smo i pisali.

Nakon toga, tijekom druge polovice mjeseca studenog u svih osam objekata vrtića započele su pripreme za izradu 'klupka prijateljstva' koje se pripremalo u skupinama, objedinjavalo u objektima te je u konačnici spojeno u jedno, a sastavljeno je bilo od 750 traka pri čemu svaka traka predstavlja jedno dijete iz vrtića.

Osim 'klupka prijateljstva', tijekom nedavnog velikog, milenijskog okupljanja djece, roditelja i zaposlenika Dječjeg vrtića 'Varaždin' na Starom gradu nastala je i milenijska fotografija djece, roditelja i zaposlenika vrtića.

Završnica rođendanskog slavlja održana je u petak, 8. prosinca u Glazbenoj školi uz prisustvo gradonačelnika Čehoka i dogradonačelnike Malenice, a svečanosti su prisustvovali i Predsjednica i članovi Upravnog vijeća vrtića, ravnatelji privatnih vrtića iz grada, ravnatelji županijskih vrtića, umirovljenici vrtića, roditelji te zaposlenici vrtića.

 

 

Komentari