Varaždinci u subotu pred TV kamerama protiv Dinama

Objavljeno: 23.03.2012. 18:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Vjerovnici su ponovo skinuli suspenziju NK Varaždinu. Shodno tome varaždinski nogometaši u subotu će u 18 sati moći ugostiti vodeću momčad lige zagrebački Dinamo, a dvoboj će prenositi i Arenasport na MAXtv-u...

>> A nekad je to bio derbi...

Varaždinski nogometni prvoligaš postigao je dogovor s pravnim zastupnicima igrača Milana Pavličića, Saše Drevena i Igora Prahića pa će tako moći odigrati subotnji susret protiv Modrih.

Susret, koji počinje u 18 sati na varaždinskom travnjaku prenosit će Arenasport na MAXtv-u, a Varaždinci u potonjem susret nemaju što za izgubiti.

- Neće biti lako, no nadam se da će stadion biti dobro popunjen pa će to biti još jedan dodatan motiv da odigramo jednu dobru utakmicu- rekao je trener NK Varaždina Branko Janžek.

Janžekovi puleni na travnjak bi trebali istrčati u nešto izmjenjenom sastav u odnosu na Zadar pa biti tako na vratima trebao početi Sušac, stoperski par bit će Lončar i povratnik Aračić, na bokovima Rašić i Denis Glavina, u veznom redu Jagačić, Golik i Grgec, a ispred njih Antolek, Dominik Glavina i Sačer.

Ovakav sastav vjerovatno će teško parirati Dinamovim zvijezdama, no "potrefi" li se Varaždincima u subotnjem susretu nije nemoguće da Dinamu otkinu koji bod.

Ususret utakmici varaždinski nogometaši u subotu će se na Korzu od 10 do 12 sati družiti s navijačima i prolaznicima te na taj način popularizirati subotnji susret.

Komentari