Varaždinski HDZ poručio gradonačelniku Habušu da riješi smeće ili da odstupi

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 28.05.2012. 12:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Predsjednik Varaždinskog HDZ-a Vlatko Vuković na današnjoj konferenciji za medije poručio je gradonačelniku Goranu Habušu da mora riješiti problem nagomilanog otpada u Brezju već na predstojećoj sjednici Gradskog vijeća.

Na konferenciji se predsjednik GO HDZ Varaždin Vlatko Vuković osvrnuo na aktualnu političku situaciju u Gradu Varaždinu.

- Vladajuću garnituru na vlast je dovelo potenciranje problema smeća, a zbog njega će morati i otići čak i prije isteka mandata. Ako varaždinski gradonačelnik problem smeća ne riješi na idućoj sjednici Gradskog vijeća, tražit ćemo od njega da odstupi – istaknuo je predsjednik varaždinskog HDZ-a Vlatko Vuković.  

Dodao je da problem sa širenjem smrada i onečišćenjem tla ne rješava ni ministrica Mirela Holy, a novac odlazi na svakodnevno baliranje. I sve to, drži Vuković, jer nije došlo do kompromisa Grada s tvrtkom T7 VIS Davora Patafte.

Je li Habuš spreman prihvatiti ponuđena rješenja tvrtke T7 VIS ili nije, znat će se 5. lipnja, ako rješavanje problema trajnog zbrinjavanja varaždinskog smeća bude jedna od tema sjednice Gradskog vijeća.

Komentari