Varaždinski HSLS predstavio kandidate u III. izbornoj jedinici

Objavljeno: 12.11.2011. 18:28

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Varaždinski HSLS predstavio je kandidate koji će iz našeg kraja biti na listi u III. izbornoj jedinici.

Nositelj svih lista bit će predsjednik stranke Darinko Kosor, a prvi na listi u III. izbornoj jedinici bit će potpredsjednik HSLS-a i gradonačelnik Varaždinskih Toplica Dragutin Kranjčec.

Uz njega, od predstavnika iz Varaždinske županije tu su još i Miljenko Ernoić, Sandra Bosilj, Mirko Jurić, te Ivan Lončarić.

- Na predstojeće parlamentarne izbore u III. izbornoj jedinici izlazimo sa koalicijskim partnerom Zagorskom demokratskom strankom, tako da će drugi na našoj listi biti predsjednik ZDS-a i ravnatelj Opće bolnice u Zaboku dr. Stanko Belina. Što se tiče Varaždinske županije sa velikim zadovoljstvom mogu reći da smo okupili vrhunske ljude koji su svojim dosadašnjim radom dokazali da su kvalitetni, sposobni i željni rada - rekao je Kranjčec.

Uz Kranjčeca, predstavili su se i ostali kandidati. Sandra Bosilj je 34-godišnja Novomarofčanka, jedina žena na čelu na političke stranke u Novom Marofu u proteklih dvadeset godina.

- Zajedno sa suprugom već 13 godina vodim privatno poduzeće. Znam kako je mladim ljudima u počecima poduzetništva i na kakve sve probleme i prepreke nailaze - napomenula je Bosilj, dok županijski vijećnik Mirko Jurić vidi i potrebu da se krene u decentralizaciju i regionalizaciju.

Predsjednik varaždinskog HSLS-a Miljenko Ernoić naglasio je i fokus na poljoprivredni program HSLS-a.

- Provodeći taj program samo u ovoj regiji možemo otvoriti 10 000 novih radnih mjesta. Isto tako, ne smijemo zaboraviti tekstilnu industriju koja u našoj županiji ima dugogodišnju tradiciju - napomenuo je Ernoić, dodavši da je program od neovisnih poduzetnika ocijenjen kao najbolji.

Svi kandidati pozvali su građane da unatoč ogorčenosti politikom, izađu na izbore, da se ne dogodi da manjina ili stranačke vojske odaberu vlast koja će stvarati uvjete po kojima će živjeti svi građani RH.


Komentari