Varaždinski Parkovi nakon blagdana Sv. tri kralja besplatno odvoze raskićene jelke

Objavljeno: 05.01.2016. 10:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Arhiva eVž

Varaždinska tvrtka Parkovi i ove će godine tradicionalno iza blagdana Sv. Tri kralja na području grada Varaždina sakupljati, odvoziti i zbrinjavati raskićene božićne jelke...

Prikupljanje i odvoz počet će ovaj tjedan, a iz Parkova umoljavaju građane da svoja drvca ostavljaju na vidljivom mjestu.

- Najbolje ih je odložiti na početku ili kraju ulice te uz kontejnere za smeće na zelenoj površini – naglasila je dipl.ing. Martina Žnidar, rukovoditelj PJ Zelene površine.

Obavljanje navedene usluge za građane grada Varaždina planirano je u programu godišnjeg održavanja zelenih površina koju vrši tvrtka Parkovi.

- Građane odvoz i zbrinjavanje neće dodatno koštati, a takav se zeleni otpad odvozi i zbrinjava u energani u Varaždinu – napominje Žnidar.

Podsjećamo kako Parkovi istovremeno provode akciju akciju 'Zasadimo božićno drvce' u Gradskoj vrtlariji. Ovom akcijom građane se željelo potaknuti na kupnju božićnog drvca u lončanici, te vraćanje drvca nakon božićnih blagdana u Gradsku vrtlariju Parkova, kako bi se isto ponovno zasadila.

Oni koji božićna drvca u lončanicama (kupljena u Parkovima) vrate u Gradsku vrtlariju Parkova do 23. siječnja 2016. , dobit će poklon bon s kojim ostvaruju 20 posto popusta za kupnju robe iz asortimana te tvrtke.

Parkovi će se pobrinuti za prikupljena drvca, točnije, ponovno će ih zasaditi u šumu ili park.

Komentari