GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Varaždinski rukometaši u napetoj završnici izgubili susret od pretposljednje ekipe lige

Objavljeno: 02.03.2019. 21:02

Zadnja izmjena: 02.03.2019. 22:55

GRK Varaždin gostovao je kod ekipe Rudara i u vrlo izjednačenom susretu "tijesno" izgubio 31:30.

Varaždinci su dobro ušli u susret i do 21. minute i rezultata 8:8 uglavnom bili u prednosti. Tada se domaćini bude i prelaze polagano u vodstvo koje je povremeno iznosilo i dva gola prednosti ali poluvrijeme ipak završava izjednačeno.

Drugo poluvrijeme također prolazi kroz izjednačenu borbu i rezultat. U 55. minuti rezultat je 27:27 i u samu završnicu ulazi se potpuno izjenačeno. Tako je i nekoliko sekundi pred kraj 30:30 ali domaćini u poslejdnjim sekundama postižu pobjedonosni gol.

Prvo poluvrijeme Varaždinke će zapamtiti i po ozljedi golmanice Šegote, pa je ostatak utakmice branila mlada Šopar, kojoj su ovo tek prve minute u prvoj ligi. Osim toga ovo joj je ovo bila  i druga utakmica danas. Unatoč tome sakupila je velikih 11 obrana.

Najefikasniji kod Varaždinaca bio je Jurica Vidaček s nevjerojatnih 12 golova, slijedi Ivan Matić s pet,  Tomislav Špruk, Karlo Šerić i Frano Vujović s po tri, te Petar Vojnović, Patrik Hrman, Luka Trojko i Nikola Kaštelan s po jedan pogodak.

Varaždince u sljedećem kolu očekuje vrlo dobar suparnik. U Varaždin stiže ekipa Dubrave, prvoplasirane momčadi Premijer lige. Varaždinci su osmoplasirani i borit će se u nastvaku prvenstva za ostanak u ligi.

Komentari