Varkom: Kvar na glavnom cjevovodu smo sanirali u roku od pola sata

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 20.09.2013. 12:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Iz Varkoma d.d. oglasili su se vezano uz kvar koji je u četvrtak navečer izazvao probleme u opskrbi vodom u gradu Varaždinu i tekst koji smo objavili na eVaraždin.hr-u.

>> Varaždinci ostali bez pitke vode, poplavljeni podrumi zbog puknuća glavnog cjevodovoda

Naime, iz Varkoma je priopćeno kako nije poplavljen niti jedan podrum kućanstava u Ulici K. Hegedušića te da su dežurne ekipe odmah po detektiranju i lociranju kvara izašle na teren, pa je opskrba pitkom vodom na cijelom području Varaždina normalizirana u roku od pola sata.

- Inače, do puknuća glavnog transportnog cjevododa DN 500 došlo je 19. rujna 2013. godine u 21:15 sati i to na poljoprivrednom zemljištu iza Ulice Krste Hegedušića, zbog čega je pao tlak u sustavu vodoopskrbe na području Grada Varaždina. Ponavljamo da su naše ekipe odmah izašle na teren te je opskrba pitkom vodom na području Grada Varaždina normalizirana u roku od pola sata, a na susjednim objektima nisu poplavljeni podrumi iako se radilo o puknuću glavnog transportnog cjevovoda kroz koji prolazi do 460 litara vode u sekundi - ističu iz Varkoma.

Ujedno su zahvalili svim korisnicima koji su se odmah nakon što su primijetili probleme u vodoopskrbi obratili Varkomovoj dežurnoj službi i na taj način pridonijeli bržem lociranju i saniranju kvara.

Komentari