Varteks Di Caprio do bodova u derbiju začelja protiv Međimurja?

Objavljeno: 03.12.2011. 11:23

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Rukometaši Varteks Di Caprija u nedjelju u derbiju začelja gostuju kod Međimurja. Varteksovcima su stigla četiri pojačanja,a trener Vujović vjeruje u kvalitetu svoje momčadi i nada se pobjedi...

Varteks Di Caprio je trenutno posljednjeplasirana momčad prvenstva s nula bodova pošto je jedinu pobjedu zabilježila protiv Arene Jadrograd koja je istupila iz lige.

Njihovi domaćni su predposljeposljednji, a na kontu imaju jedan bod iz susreta s Karlovcem.

Varteksovci su dobro iskoristili dvotjednu stanku, dobro su trenirali, a stigla su i pojačanja. Vanjski igrač Nikola Svetec stigao je iz prvoligaša Vidovec Biosa, Emerson Žnidarić iz Ivančice, Martin Marčec iz druge ekipe Zagreba, a povratnik je Krešimir Ledinski.

Od novopridošlih igrača svi će nastupiti, a trener Vujović neće moći računati na  ozlijeđene Brdara, Žganca, vratara Ašanina ni Šebetića koji je priključen Zagrebu.

Trener Vujović vjeruje u kvalitetu svoje ekipe i nada se prvi bodovima u svom novom trenerskom mandatu iako ističe da je prvenstvo vrlo dugo.

- Stanje u ekipi je optimistično, imamo dobru atmosferu, dobro smo trenirali i mislim da smo kvalitenija ekipa, te da ćemo ostvariti pobjedu- rekao je trener Varteks Di Caprija Vladimir Vujović.

Hoće li Varteksovci u derbiju začelja preskočiti Međimurce vidjet ćemo u nedjelju u Čakovcu u 18 sati.


Komentari