Varteks Di Caprio “pokleknuo” u golijadi s čak 75 zgoditaka

Objavljeno: 11.12.2011. 11:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Rukometaši Varteks Di Caprija u subotu su pretrpjeli jedanaesti prvenstveni poraz. U varaždinskoj Areni slavili su rukometaši Karlovca 40-35...

Iako se najavljivalo da pola prve postave Varteks Di Caprija neće nastupiti, oni su ipak stisli zube i sportski hrabro se nosili cijelu utakmicu.

Na samom početku utakmica je bila izjednačena, a gosti ostvarili prednost od plus dva koju su od 15. minute pa do kraja prvog dijela povećali na plus šest.

U drugom dijelu Varteksovci su se dobro nosili s gostima, no nedostajalo je više snage i koncentacije da bi se utakmica gostiju dovela u pitanje. Gosti su u drugom poluvremenu održavali stečenu prednost, a Varteksovci mnoge prilike koje su im se nudile s igračem više da dovedu utakmicu u fazu neizvjesnosti nisu uspjeli iskoristiti pa su gosti zasluženo slavili, rezultatom 40-35.

Najistaknutiji u redovima Varteks Di Caprija bio je Domagoj Babić s 11 pogodaka, dok je kod gostiju Višnić zabio devet.

Trener Varteks Di Caprija Vladimir Vujović bio je prezadovoljan igrom i angažmanom svojih igrača.

- Dečki su maksimalno iscrpljeni i ja sam izuzetno zadovoljan njihovima angažmanom. Nedostajalo je snage da se približimo  Karlovcu, ali mislim da smo na pravom putu – istaknuo je trener Varteks Di Caprija Vladimir Vujović.

U sljedećem kolu Varteks Di Caprio ugošćuje Sisciju, vodeću momčad Premijer lige.

Varteks Di Caprio-Karlovac 35-40 ( 16-22 )

Varteks Di Caprio: Ašanin ( 7 obrana ), Svetec 9, Prole 5, Marenčić, Tači, Brdar 5, Marčec 3, Ledinski 2, Žnidarić, Trojko, Žitnjak, Raguž, Hlapćić, Babić 11, Mirković, Benko

Trener: Vladimir Vujović

Karlovac: Prezelj ( 8 obrana ), Benković, Mandalinić 4, Kozina 3, Štucelj M. 1, Rački, Višnić 9, Smojver 2, Požega 7, Štrucelj D. 4, Obranović 3, Bačić 1, Batinić 6, Glumac ( 3 obrane)

Trener: Dubravko Strnić

Komentari