Varteksovci se okupili za kraj jesenskog dijela sezone

Objavljeno: 04.11.2011. 15:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Nikola Sekulić

?lanovi najmla?eg varaždinskog nogometnog kluba NK Varteksa okupili su se kako bi obilježili kraj jesenske polusezone.  Okupljanju su se odazvali mnogobrojni ?lanovi kluba, uprava kluba, seniori, juniori i pioniri, roditelji, medijski pokrovitelji...

Druženje u organizaciji NK Varteksa održano je u Društvenom domu Jalkovec, nakon ?ega su se ?lanovi kluba preselili u varaždinsko kazalište gdje je najpoznatiji ?lan kluba Ljubomir Kerekeš za njih pripremio svoju predstavu „Dimnja?ar“.

Prva polusezona u povijesti novog NK Varteksa ocijenjena je kao uspješna, ali ?lanovi i uprava kluba najavljuju novi napredak i u organizacijskom i u sportskom smislu.

Ina?e, seniorska ekipa završila je jesenski dio sezone na vrlo dobrom 2. mjestu prvenstvene ljestvice 2. Županijske nogometne lige, Skupina Istok. „Bumbari“ su odigrali deset utakmica i ostvarili šest pobjeda, dva puta su remizirali i dva puta izgubili te skupili 20 bodova uz gol razliku 23:10.

Juniori i pioniri nisu bili toliko uspješni i jesenski dio sezone završili su na osmom mjestu svojim prvenstvenih ljestvica. No, treba naglasiti i da su i juniori i pioniri nešto slabije krenuli u sezonu i da su svu raskoš svog talenta pokazali u drugom dijelu jeseni pa se u klubu nadaju da ?e taj pozitivni trend biti nastavljen i na prolje?e.

Komentari