Vidovec Bios: Danas protiv drugoplasirane Siscije

Objavljeno: 24.01.2012. 08:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometaši Vidovec Biosa protekli su tjedan okončali „zatvorenom“ utakmicom protiv Varteks Di Caprija, pobijedviši rezultatom 28:26, a ovaj tjedan u Vidovec dolaze Siscia i Dubrava, dok će završnica priprema biti idući tjedan, protiv Maribora...

Bila je to odlična natjecateljska utakmica, u kojoj je Vidovec Bios poveo od početka utakmice, a na odmoru imao već osam golova prednosti. Varteksovci se nisu predavali, pa je na kraju susret završio sa samo dva gola prednosti, ali i Kuček i Vujović bili su nakon utakmice vrlo zadovoljni.

U ovom tjednu, rukometaše Vidovec Biosa očekuju nove snažne utakmice, a već u utorak u Vidovec će doći jedna od najboljih ekipa lige, drugoplasirani premijerligaš Siscia, što će biti vrlo zanimljiv susret i odlična priprema za nadolazeća uzbuđenja Biosa u nastavku sezone u 1. HRL. Već u petak u Vidovec bi trebala doći Dubrava, a oba susreta igraju se u 18 sati.

Tjedan će zaključiti subotnjim nastupom na trokut turniru u Čakovcu, gdje će igrati sa domaćinom Međimurjem te austrijskim Grazhoppersom Josipa Milkovića.

Dosadašnjim dijelom priprema, novi trener Saša Kuček je zadovoljan.
-Zadovoljan sam, treninzi su dobro posjećeni, što je najvažnije. Normalno da smo se morali priviknuti jedni na druge, jer puno je tu novih stvar. Zadovoljan sam onime što smo dosad vidjeli, a bit će još prostora za napredak – kazao nam je Kuček.

Slijedi mu završnica priprema, a odabrani su sve odreda snažni protivnici. Idući tjedan bit će svojevrsna generalna proba, kada u Vidovec u srijedu dolazi snažni slovenski prvoligaš Maribor, također u 18 sati.

Komentari