Vidovec Bios dočekuje Buzet i nada se pobjedi

Objavljeno: 07.02.2013. 17:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Dina Vinceković

U susretu 17. kola rukometne Premier lige, u subotu se u 19 sati, sastaju Vidovec Bios i Buzet...

U vrlo bitnoj utakmici za raspored na tablici, Vidovec Bios u subotu dočekuje Buzet, momčad od koje su izgubili neugodno u prvom dijelu prvenstva. Radi se o susjedima na tablici, rukometaši Bios su trenutno sedmoplasirani, a Buzet se nalazi na osmom mjestu. Ekipa koja pobijedi, imat će šanse i za eventualnu borbu za gornji dio tablice.

Domaćin se nada da će to biti upravo oni, ali utakmica zasigurno neće biti lagana, za vidovečke rukometaše. U momčadi nema jedino Marčeca, koji je i dalje ozlijeđen, a svi ostali su na broju i spremni za subotnji ogled.

- Utakmicu shvaćamo izuzetno ozbiljno, maksimalno respektiramo Buzet, ali ih se ne bojimo. Ekipa radi odlični, visoko su motivirani i koncentrirani, i nadam se da ćemo uzvratiti za jesenski poraz – istaknuo je trener Alan Belko.

Pregledava se video kaseta s utakmice rukometaša Buzeta, a zasad Belko ne otkriva kako će pobijediti istarsku ekipu.

- Znamo da se radi o vrlo kompaktnoj, borbenoj ekipi, koja nije slučajno pobijedila Karlovac. Morat ćemo biti maksimalno spremni i borbeni, da bi stigli do pobjede, no nju očekujem, i vjerujem da ćemo to u subotu potvrditi – ističe Belko.

Za ovaj važan susret, domaćin ponovno sprema veliku rukometnu feštu, uz navijačice i glazbu, a nakon tekme će se nešto i prezalogajiti. Spremna je „prva žlica Biosa“, popularni Miki pripremat će u kotlu, gurmansku delikatesu. Sve kako bi se proslavila pobjeda, nadaju se domaćini.

Komentari