Vidovec Bios: Proslava jesenskog naslova uz važne bodove

Objavljeno: 01.12.2011. 17:40

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Vidovec je spreman za još jednu veliku rukometnu feštu. U subotu u 19 sati igra se posljednje kolo, a Vidovec Bios će na domaćem terenu ugostiti Dugo Selo. Rukometaši Biosa već ranije su osigrali naslov jesenskih prvaka, no rezultat protiv Dugog Sela je i dalje od iznimne važnosti...

Prednost Vidovec Biosa na tablici je tri boda ispred Medvešćaka, dok su Moslavina i Dugo Selo na pet bodova zaostatka ispred ekipe koju vodi Zvonimir Melnjak. Upravo Dugo Selo, subotnji je protivnik, a potom i u prvom proljetnom kolu, na „megdan“ Vidovec Biosa dolazi Moslavina, stoga su ove utakmice od posebne važnosti.

Dugo Selo je odlična ekipa, a u cijeloj sezoni doživjeli su tek tri poraza. Iako nema reprezentativca Ante Kaleba, tata Zvonko Kaleb posložio je odličnu ekipu i ove sezone, predvođenu Šukanom, Miškovićem, Pavlovićem.

No da bi se pobijedilo Vidovec Bios u ovoj sezoni treba napaviti i nešto više od dobrog, treba biti izvrstan, posebice u dvorani u Vidovcu, koja je već dvije godine neosvojiva tvrđava za sve.

U igrački kadar se vratio kapetan Alen Melnjak, oporavljen nakon problema s koljenom, spreman i željan igre i pomoći svojoj ekipi. Spremni su i  Vidaček, Balent, Vincek, Jeftić, kao i svi ostali aduti Vidovec Biosa za posljednji ovojesenski ligaški ogled. Unatoč osiguranom jesenskom naslovu, bodovi su izuzetno bitni, a ukoliko protiv Dugog Sela i Moslavina, ubilježe dvije pobjede, odmakli bi na velikih sedam bodova direktnim suparnicima, a i Medveščak na proljeće mora doći u goste u Vidovec.

Iz kluba su spremili veliku feštu, pozivaju sve navijače da dođu u što većem broju u vidovečku dvoranu, pomognu rukometašima Biosa na putu do nove pobjede – i proslave s njima naslov jesenskih prvaka.

Komentari