Vidovec Bios i slavni Medveščak u subotu odlučuju o prvaku lige

Objavljeno: 14.04.2012. 10:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U subotu u 19 sati, na rasporedu je utkamica godine u Vidovcu. Gost Vidovec Biosa je jedna od najslavnijih hrvatskih momčadi zagrebački Medveščak, u utakmici koja će odlučiti o prvaku lige. Obje ekipe praktički su već osigurale plasman u Premijer ligu iduće sezone, ali stvar prestiža je osvajanje prvog mjesta u 1. HRL.

Vidovec Bios bio je na čelu tablice cijelu sezonu, imao tri boda prednosti na polusezonu, da bi nakon poraza u Umagu i Biogradu, „Medvjedi“ zasjeli na čelo tablice.

- Uzdrmao nas je poraz u Biogradu, radimo na tome da se ekipa podigne, da bude prava za subotnji derbi – kazao nam je Saša Kuček.

Podsjetimo, Medveščak je ekipa slavne povijesti, koja je čak dvaput osvajala naslove prvaka bivše države i sedam trofeja kupa. Lani su ispali iz Premijer lige, ali su se uoči sezone posložili te krenuli snažno prema povratku u ligu.

Tijekom jesenske sezone, na derbiju u Kutiji Šibica, Vidovec Bios je neshvatljivo propustio pobjedu protiv Medvjeda. Imali su rukometaši Biosa 19:23 u 47. minuti, ali nakon niza nes(p)retnih okolnosti, susret je na kraju završio 24:24.

Vidovec Bios odigrao je u srijedu i pripremnu utakmicu protiv Ivančice, koju su svladali s desetak golova razlike. Susret je dobro došao za malo znojenja nakon uskršnjeg vikenda, a bila je to i posljednja prigoda za uigravanje nekih kombinacija.

- Medveščak je odlična ekipa, nisu slučajno na vrhu tablice. Trebat će svaki igrač na terenu dati više od sto posto da ih pobijedimo, kako bi pokazali da nismo uzalud cijelu sezonu bili na vrhu. Uvjeren sam da moji dečki to mogu i da će biti pravi kada će biti najpotrebnije – poručuje Saša Kuček.

Iz gledališta će imati gromoglasnu podršku, već sada traži se karta više, dolazak najavljuju brojni rukometni zaljubljenici, utakmicu Vidovec Biosa i Medveščaka žele vidjet svi.

- Bit će nam navijači sigurno velika podrška, kao što i jesu cijele sezone, na čemu im zahvaljujem. Podrška, ali i dodatna motivacija da pokažemo sve što znamo i 'poginemo' na terenu, ako treba – ističe trener Vidovec Biosa.

A za show će se kao i obično pobrinuti vidovečke mažoretkinje, dok će glavne zvijezde biti bubnjar Saša Maček i popularni bend October Light, koji će izvesti i himnu rukometnog kluba Vidovec Bios. Spremno je i sve ostalo za subotnju utakmicu, stoga se može očekivati pravi rukometni show, uostalom, kao i uvijek kada igra Vidovec Bios.

Komentari