Rukometni kup: Vidovec Bios protiv Međimurja za osminu finala

Objavljeno: 23.12.2011. 15:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: arhiva.evarazdin.hr

Rukometaši Vidovec Biosa u petak će odigrati posljednji susret u 2011. godini, superuspješnoj za njih, jer su u službenim utakmicama ubilježili tek dva poraza, i to srećom, na zasad, ne bitnim utakmicama, u Novoj Gradišci i Županji.

Imali su i nekoliko remija, a nadaju se da će 2011. Godinu okončati kao i onu prethodnu, pobjeodm u kupu protiv premijerligaša. Potsjetimo, lani je „stradao“ Varteks Di Caprio, a nakon rutinske pobjede u ovogodišnjem finalu županijskog kupa protiv Ivančice 2, u finalu regionalog kupa čeka ih premijerligaš Međimurje.

-Pripremamo se maksimalno za utakmicu, iako Međimurje ove sezone nije u najboljoj formi, ali renome njihove ekipe nam ne daje za prvo da ih na bilo koji način podcijenimo. No mi smo u kompletnom sastavu, nadamo se pobjedi i nastavku natjecanja u državnom kupu – poručio je trener Vidovec Biosa Zvonimir Melnjak.

Utakmica se igra s početkom u 19 sati, a momčad koja pobijedi nastavit će natjecanje u osmini finala domaćeg kupa. Vidovec Bios ove sezone igra odličnu, a uz domaći parket, podršku s terena, nadaju se da mogu nastaviti natjecanje u kupu.

Komentari