Vidovec Bios s novim šefom struke Kučekom započeo pripreme

Objavljeno: 10.01.2012. 13:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Vodeći klub 1. HRL Vidovec Bios započeo je s pripremama za nastavak sezone, predvođen novim šefom struke Sašom Kučekom i trenerom Zvonimirom Melnjakom...

Pripremama su se odazvali svi igrači pod ugovorm, a i mladi vratar Matija Matučec, koji je prvi dio sezone proveo u Čakovcu na posudbi, počeo je pripreme s Vidovec Biosom.

Igrači su na prvom treningu imali i upoznavanje sa novim šefom struke, Sašom Kučekom, koji je pojasnio način i principe rada igračima. Prvih nekoliko tjedana radit će se nešto više na fizičkoj pripremljenosti i na snimanju postojećeg stanja, kako tvrdi šef struke, da se definiraju mogućnosti ekipe, a odigrat će se 5-6 pripremnih utakmica, uglavnom sa snažnijim klubovima, premijerligašima.

Pripremama su se odazvali sljedeći igrači: Vujović, Balent, Matučec (vratari), Jeftić, Lilić (kružni napadači), Lovrenčić, N. Melnjak, M. Melnjak, Malner (krila), Turković, Breljak, Vincek, Dobovičnik, A. Melnjak, Vidaček, Sršen, Čolak (vanjski igrači).

U kadru nije bilo kružnog napadača Saše Brkinjača, koji se zahvalio klubu, ali se stavio na raspolaganje, ukoliko će biti potrebno tijekom sezone. Što se tiče Matučeca, u sljedećim danima odlučit će se nastavlja li u Vidovcu ili će produžiti još negdje na probu do kraja sezone. Zahvaljujućim njegovim odličnim obranama, interesa za njegove usluge ima.

Ovaj tjedan radit će se svakodnevno u večernjim satima u dvorani, plus dodatno u teretani tijekom jutarnjih sati.

Pripreme će trajati četiri tjedna, a 11. veljače je na rasporedu prva utakmica nastavka prvenstva protiv trećeplasirane kutinske Moslavine, jedna od najvažnijih za zadržavanje prvog mjesta tablice, na putu do Premijer lige.


S radom počela i omladinska Škola Vidovec Biosa

S radom započinje i omladinska škola kluba, godišta 1996.  1998., a vodit će ih trener Srećko Horenec. Treninzi za mlađe uzrasne kategorije bit će ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16:30.

Svi zainteresirani za treniranje, spomenih godišta, ali i oni mlađi (2000. godište), slobodno neka se jave u dvoranu u tim terminima, odnosno na telefon 091 761 97 88.

U klubu naglašavaju kako je rad s mladim uzrasnim kategorijama jedan od prioriteta u funkcioniranju te obećavaju odličan rad i brigu o svim mladim rukometašima.

Komentari