Vidovec Bios u derbiju kola dočekuje Đakovo

Objavljeno: 11.11.2011. 07:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: arhiva.evarazdin.hr

U derbiju 10. kola, 1. HRL rukometaši Vidovec Biosa u subotu u 19 sati igraju protiv Đakova...

Svi rukometni zaljubljenici u varaždinskom kraju već dobro znaju da je svaka druga subota, u 19 sati, rezervirana za dolazak u Vidovec. Tamo naime igraju rukometaši Vidovec Biosa, trenutno vodeća momčad 1. HRL, na putu premi Premijer ligi, i trenutno najsnažnija rukometna ekipa u regiji.

Subotnji protivnik je Đakovo, nimalo bezazlena momčad, bivši član elitnog rukometnog društva, iz vremena kada je tata Duvnjak s klupe vodio ovu momčad. I sin Duvnjak igrao je i ponikao u Đakovu. Uz njih, dres Đakova nosili su i današnji reprezentativci Kopjar, Markotić, a uvijek je jedan od najvažnijih bio i odlični Rajković na golu, uz Pundu, Pahanića i ostalo društvo.

Rukometaši Biosa nakon boda iz Kutije Šibica protiv Medvešćaka, osokoljeni dočekuju Đakovčane. Činjenica da su u Zagrebu propustili +4, odavno je zaboravljena, motivacija je na visokoj razini, a loša vijest za trener Melnjaka jest da će njegov nećak, kapetan ekipe Alen Melnjak, zbog ozljede koljena propustiti završnicu jesenskon dijela sezone. No zato su tu na poziciji srednjeg vanjskog Vidaček, Dobovičnik i Svetec, koji će ga sigurno kvalitetno zamijeniti. Ovaj tjedan klubu je pristupio i talentirani vanjski igrač Čolak, na dugogodišnju posudbu iz ljubuškog Izviđača.

Iz Vidovec Biosa obećavaju još jednu feštu, a nadaju se da će im omiljeni rukometaši za to pružiti razlog svojom igrom na terenu. Nakon Đakova, već u utorak slijedi im neugodno gostovanje u Ivancu, u županijskom kupu, potom u ligaškim ogledima dva gostovanja, u Osijeku te u Labinu kod Mladog Rudara.


Komentari