Vidovec Bios - Varteks Di Caprio: Lokalni derbi uz vidovečku sarmu

Objavljeno: 22.09.2012. 08:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Za maleni Vidovec od ove godine, čuti će se širom Hrvatske. Razlog je taj što Vidovec od ove sezone ima rukmetnog prvoligaša, a večeras će se u vidovečkoj dvorani, s početkom u 19 sati, igrati prva premijerligaška utakmica.

Na rasporedu je lokalni derbi, utakmica Vidovec Bios – Varteks Di Caprio, a susret je to u kojem su rukometaši Biosa veliki favoriti. Iako ne igraju kapetan i zamjenik, Alen Melnjak i Zoran Jeftić, Vidovec  Bios očekuje samo pobjedu.

-Ne razmišljamo o našem protivniku, istina je da smo veliki favoriti, i da ćemo to potvrditi na parketu. Igramo pred domaćom publikom, nadam se da će ponovno doći veliki broj gledatelja i očekujemo dobru utakmicu – najavio je trener Saša Kuček.

Vidovečki rukometaši u prvom kolu poraženi su u Bjelovaru, a sada ih očekuju dva domaća susreta. Nakon Varteks Di Caprija, već u srijedu u Vidovec stiže najbolja ekipa lige, momčad Siscije.

-Nadam se da ćemo već protiv Varteksa moći popraviti neke stvari koje nisu štimale u Bjelovaru. Ovaj susret zapravo nam je već svojevrsna priprema za Sisak, na koji se koncentriramo – ističe Kuček.

A organizatori su pripremili najbolji mogući show za otvorenje sezone. Razglas će biti spreman, s njega i neke nove pjesme, dvorana naravno premala, kao i lani, a jedina novost je da će i pripadnice ljepšeg spola plaćati ulaznicu.

Radi se o simboličnih 10 kuna, no svi koji stignu u vidovečku dvoranu, moći će pojesti najbolju sarmu na svijetu  - onu vidovečku, sa obližnje Zeljarijade, koja se trenutno održava.

Komentari