Vlado Vujović: Čvrsto vjerujem da ćemo izboriti ostanak

Objavljeno: 12.01.2012. 18:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Foto: Ivana Strahija / sportnet

Varteks Di Caprio u jeku je žustrih priprema za proljetni dio sezone, a trener Vujović pokušat će dobro pripremiti varaždinske rukometaše i izvući ono najbolje iz njih za nastavak prvenstva...

Pripreme su rukometaši Varteks Di Caprija počeli prije dva tjedna, a u srijedu su odigrali svoju prvu pripremu utakmcu protiv Ormoža. Utakmica je otišla na stranu gosti 37-30, a poraz nije nimalo zabrinuo trenera Vujovića.

- Ovaj poraz nije me nimalo zabrinuo, naprotiv jako sam zadovoljan, čak smo i vodili u jednom trenutku četiri do pet pogodaka. Jako smo radili na fizičkoj spremi i jednostavno nismo ni loptu osjetili. Noge su bile teške i ruka nije slušala pa je ovaj poraz zadovoljavajući-  istaknuo je trener Varteks Di Caprija Vladimir Vujović.

Nakon dva tjedna treninga u kojem su rukometaši Varteks Di Caprija radili na snazi, slijedi „više rukometa“ kojim će brusiti forma za nastavak prvenstva.

-Ekipa je umorna, ali sad prelazimo na rukomet i brušenje forme da to izgleda još bolje- rekao je trener Varteks Di Caprija.

Varteks Di Caprio predposljenja je momčad Premijer lige, a nakon promjene trenera ekipa se preporodila.

Ostvarili su tako Varteksovci pod vodstvom Vujovića i pobjedu te u posljednjem kolu iznenađujući remi protiv Spačve.

U Klub su se vratili Svetec, Rodik, Žnidarić, Peček i Marčec, a atomosfera u svlačionici je odlična.

Klub neće dovoditi nikakva pojačanja, a trener Vujović vjeruje da njegova ekipa može izboriti ostanak u Premijer ligi.

- Kvalitetnih igrača nikad nije previše, no financijska situacija je takva da odštete nećemo plaćati. U takvom sastavu ja čvrsto vjerujem da ćemo ostati u ligi, a do godine i više od toga jer ništa se ne postiže preko noći- kazao je Vladimir Vujović.

Ostane li Varteks Di Caprio u Premijer ligi sljedeće godine mogli bi gledati županijski derbi Vidovec Biosa i Varteksovaca, koji bi sigurno dobro popunio tribine varaždinske Arene.

- Ja sam već prije istaknuo da imam dvije želje, da Vidovec postane Premijerligaš i da Varteks Di Caprio ostane u ligi. Na dobrom sam putu da mi se želje ostvare. To je jako pozitivno za promociju rukometa,  a svatko tko želi napredak ulaže u naš najtrofejniji sport- zaključio je Vladimir Vujović.

Prvenstvo se nastavlja početkom veljače, kada Varteks Di Caprio dočekuje Split.

Komentari