Vrtić "Dječji svijet" domaćin partnerima u sklopu Comenius projekta

Objavljeno: 11.12.2013. 07:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: vrtić "Dječji svijet"

Ovog tjedna Dječji vrtić "Dječji svijet" bit će domaćin partnerima iz pet europskih država (Turska, Bugarska, Norveška, Latvija i Slovenija) u sklopu Comenius projekta financiranog od strane Europske unije.

Projekt pod nazivom "Zajednički jezik igračaka" započeo je u kolovozu ove godine, a prvi susret partnera održao se u Istanbulu početkom listopada.

Cilj projekta je pomoći djeci u otkrivanju i upoznavanju značenja i vrijednosti tradicionalnih igračaka i igre, te da istražuju i upoznaju druge kulture i običaje.

Tako je nakon uspješno odrađenog prvog sastanka došao red na Dječji vrtić "Dječji svijet". Susret će trajati od 11. do 15. prosinca, te će tom prilikom "Dječji svijet" predstaviti svoj vrtić kao i mjesta u kojima vrtić djeluje (Varaždin, Petrijanec i Beretinec) svim partnerima iz projekta, čemu se izrazito vesele djeca ali i svi djelatnici ovog dječjeg vrtića.

Održavanju projekta pridružili su se i podržali općina Petrijanec kao i Grad Varaždin koji će ujedno i primiti sudionike projekta.

Komentari