Željko Pavlek imenovan glavnim urednikom Varaždinskih vijesti

Objavljeno: 02.10.2012. 16:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

Željko Pavlek, bivši glavni urednik Regionalnog tjednika, danas je prihvatio ponudu uprave Varaždinskih vijesti i postao glavnim urednikom tog lista.

Željko Pavlek, bivši glavni urednik Regionalnog tjednika, imenovan je danas novim glavnim urednikom Varaždinskih vijesti. Na toj poziciji zamijenit će dosadašnjeg glavnog urednika Izaka Vrtarića.

- Vidim ovo kao novi izazov nakon dvanaest godina na čelu dopisništva Večernjeg lista, te pet godina na čelu Regionalnog tjednika. Želja mi je uvesti neke promjene kako bi Varaždinske vijesti bile još pristupačnije čitateljima. Želim stvoriti novine koje će na svojoj tradiciji graditi svoju budućnost - rekao je za eVarazdin.hr Željko Pavlek.

Pavlek dodaje da je već razgovarao sa članovima redakcije te da su ga vrlo dobro primili.

- Novinarski i ljudski potencijal Varaždinskih vijesti je velik i to je dokaz da Varaždinske vijesti imaju perspektivu - zaključio je. 

Varaždinske vijesti tjednik su s najdužom tradicijom izlaženja u Hrvatskoj. Prvi broj izdan je još u svibnju 1945. godine, a u 67 godina neprestanog izlaženja Varaždinske vijesti izdale su čak 3535 brojeva.

Komentari