Županijski HDZ: "Predlažemo da se novi gradski list tiska u domaćoj tiskari"

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.02.2013. 19:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: eVz

Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice oglasila se priopćenjem vezano uz novi varaždinski list - "Gradska revija Varaždin", koji se ovih dana besplatno dijelio građanima.

HDZ Varaždinske županije pozdravlja izdavanje novog lista, jer sloboda mišljenja, govora, iznošenje stavova, ideja predstavlja bogatstvo svake sredine, stoji u priopćenju.

"Međutim, iza navedene tiskovine navodno ne stoji ni "Grad Varaždin" ni "HNS", a ni "SDP", ali se zato na dvadeset stranica promoviraju "vrijedne aktivnosti" gradskog vodstva tako da se gradonačelnik Goran Habuš nalazi na deset slika i sličica, zamjenica gradonačelnika Natalija Martinčević na pet, a zamjenik gradonačelnika Vjeran Radelić tek na četiri", ističe predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak.

U priopćenju, između ostalog, predlažu "da bi bilo dobro da se list tiska u jednoj od tiskara s područja naše županije, a ne u Glasu Slavonije d.d. Osijek. Na taj način bi pomogli lokalno gospodarstvo i možda koje novo radno mjesto".

"S naslovnicom se također slažemo "Varaždin će ponovo biti GRAD – PRIMJER" i biti će nakon sljedećih lokalnih izbora na kojima sadašnja vlast sigurno neće biti u prilici nastaviti pokazivati svoju nesposobnost", stoji na kraju priopćenja županijskog HDZ-a.

Komentari