Podravina šesticom u Ivancu do finala Županijskog kupa

Objavljeno: 28.05.2013. 21:00

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

U polufinalu županijskog kupa, nogometaši Podravine napravili su "malo čudo", dostigli prednost Ivančice iz prve utakmice, od dva gola te sa čak 6:0 pobijedili u Ivancu, i plasirali se u finale Županijskog kupa...

Od prve minute nogometaši iz Ludbrega krenuli su angažiranije u susret, s dominacijom na sredini terena. Susret je gledalo 250 gledatelja, što je broj kakav se ne pamti u Ivancu na nogometnoj utakmici, a ključan je bio kraj prvog i početak drugog dijela susreta.

Sve do 41. minute, rezultat je bio 0:0, a tada Podravina s dva pogotka, Pompera i Bulića, na odmor odlazi s dva gola prednosti. U nastavku je Saša Hojski zabio za 0:3, a igra Ivančana se raspala. Strijelac za 0:4 je Valjak, potom Mumlek za 0:5 i Valjak ponovno za konačnih 0:6.

Ovom pobjedom, Podravina se plasirala u finale Županijskog kupa, i osvetila Ivančici a poraz u lanjskom polufinalu. A u finalu ih u subotu 15. lipnja čeka Plitvica iz Gojanca.

Finale Županijskog kupa, proteklih je nekoliko sezona središnji nogometni događaj u varaždinskom kraju, a tako će zasigurno biti i ove godine, gdje ponovno možemo očekivati mnogo gledatelja na stadionu Varteksa.

 

Komentari