Alen Grabar izabran za člana Predsjedništva Mladih HNS-a

Objavljeno: 09.09.2015. 15:35

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:38

Foto: HNS

Ovogodišnja ljetna škola na Hvaru pod nazivom " Running an organisation - a marathon of skills and competences ", održana u suradnji s nizozemskom partnerskom strankom VVD-om, okupila je 30 mladih HNS-ovaca iz cijele Hrvatske.

Cilj ljetne škole je bio okupiti mlade te ih uz pomoć VVD-ovih trenera pripremiti za aktivno sudjelovanje u radu stranke. Kroz četverodnevnu radionicu usvojili su znanja i vještine koje će primijeniti u daljnjem radu, a posebno u kampanji za predstojeće parlamentarne izbore.

Na ljetnoj školi sudjelovao je i potpredsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar, koji je na sjednici Predsjedništva Mladih HNS-a održanoj u sklopu ljetne škole, izabran za člana tog tijela na nacionalnoj razini.

- Ovaj izbor velika mi je čast, ali i poticaj da se još više angažiram u projektima koje provode i za koje se zalažu Mladi HNS-a. To je i veliko priznanje Mladima HNS-a Varaždinske županije, koji su jedna od najaktivnijih organizacija u Hrvatskoj. Ovim putem pozivam mlade ljude diljem županije, ali i čitave Hrvatske, da nam se pridruže te da zajedničkim idejama i znanjima budemo temelj boljeg društva te da zajedno stvaramo bolju budućnost za sve nas. Zahvaljujem se i VVD-u na pomoći koju nam pruža te njihovim trenerima na odvojenom vremenu za nas - istaknuo je Grabar.

Komentari