prvi radni sastanak

Bosilj i Stričak dali obećanje: Održavat ćemo redovite sastanke i zajednički rješavati probleme

Objavljeno: 14.06.2021. 15:30

Zadnja izmjena: 14.06.2021. 18:04

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak danas su u Gradskoj vijećnici održali prvi radni sastanak.

  • Slučaj otpada u Poljani - rješenje ovaj tjedan?, više ovdje.

Kako su povodom toga izvjestili iz Gradske uprave, Bosilj i Stričak razgovarali su o aktualnim temama, suradnji na zajedničkim projektima te o opcijama rješavanja problematike oko odvoza otpada. Gradonačelnik i župan, kako nadalje napominju, dogovorili su da će ovakve radne sastanke gradske i županijske vlasti održavati redovito te da će suradnja i kontinuirana komunikacija zasigurno polučiti dobre rezultate na korist svih stanovnika grada Varaždina i Varaždinske županije.

Stričak: 'Naći ćemo rješenje'

Podsjetimo, sastanak s Nevenom Bosiljem danas je spominjao i Anđelko Stričak na svojoj izvanrednoj konferenciji za medije, a u kontekstu problematike odoza otpada u Poljanu Biškupečku. "Složili smo se da ćemo taj razgovor nastaviti i ovaj tjedan ćemo naći rješenje. Taj komunalni otpad nije samo naš nego i iz drugih gradova i općina iz Varaždinske županije", rekao je tom prilikom Stričak.

Komentari