odgovor živom zidu

Čačić tvrdi: 'Ugovori o postavljanju antena koje je potpisala prethodna vlast upućuju na pogodovanja'

Objavljeno: 21.05.2018. 16:38

Zadnja izmjena: 21.05.2018. 17:22

Varaždinska županija zaprimila je 18. svibnja dopis predstavnika Živog zida vezan za uklanjanje antena i ostale opreme na zgradi Vodotornja na što je svoj odgovor dao župan Radimir Čačić.

Prema riječima župana Čačića, Županija je taj problem utvrdila prije 6 mjeseci i nakon što su to utvrdili, prezentirana je dokumentacija pa je, kako tvrdi, Živi zid tako za to i saznao. 

- Zaista, pojedini ugovori o postavljanju antena koje je potpisala prethodna vlast upućuju na pogodovanja, a evidentne su i štete na samom objektu zgrade Vodotornja. U pravu ste i kada upozoravate na ozbiljne financijske štete nastale po Varaždinsku županiju za vrijeme prethodne vlasti u trgovačkom društvu Piškornica d.o.o. Jedino što možemo sa čuđenjem konstatirati je da sve o čemu govorite i na što upozoravate je već evidentirano prije 6 mjeseci i pokrenute su radnje, plaćena dokumentacija, te je u sam postupak uključeno i državno odvjetništvo, pa Vam se stoga preporučuje da slijedeći puta pokušate prepoznati teme i probleme na čijoj sanaciji Županija već mjesecima radi - poručio je Čačić

 

 

Komentari