Promjene u Saboru

Evo tko će zamijeniti Damira Habijana u Saboru

Objavljeno: 09.01.2024. 19:04

Zadnja izmjena: 09.01.2024. 19:20

Foto: Arhiva

Novoizabranog ministra gospodarstva i održivog razvoja Damira Habijana u Hrvatskom saboru zamijenit će predsjednica HDZ-a Lobor i potpredsjednica HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Ljubica Jembrih, načelnica Općine Lobor, odlučilo je danas Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Ljubica Jembrih rođena je 1974. godine, po zanimanju je tekstilni tehničar, odnosno samostalni knjigovođa, ima status roditelja njegovatelja kao majke djeteta s teškoćama u razvoju, a do izbora za načelnicu Općine Lobor 2017. godine bila je predsjednica Udruge Svete Ane Krapinsko-zagorske županije. 

- Dužnost saborske zastupnice ponašat ću se aktivno, savjesno i odgovorno te ću se maksimalno zauzimati za napredak cijele Republike Hrvatske, s posebnim naglaskom na našu regiju, za koju ću učiniti sve što je u mojoj moći, kako bismo pozicionirali potrebe i interese građana Krapinsko-zagorske županije visoko na listi prioriteta - istaknula je Jembrih u objavi na Facebooku. 

Dodajmo ovome i da, nakon što je Nadica Dreven Budinski podnijela ostavku, prema pravilima Hrvatskog sabora, Habijana u ovom trenutku ne može mijenjati više nitko s područja Varaždinske županije.

 

Komentari