pokušao odgovoriti na pitanja

FOTO Avar na aktualnom satu u Poljani Biškupečkoj o kanalizaciji, otpadu i izgradnji vrtića

Objavljeno: 26.05.2018. 13:20

Zadnja izmjena: 26.05.2018. 13:31

Foto: Viktor Hranić

U prostorijama društvenom doma u Poljani Biškupečkoj održan ja aktualni sat s dogradonačelnikom Zlatanom Avarom koji je mještanima pokušao odgovoriti na nekoliko ključnih pitanja, koja su za mještane Poljane od velikog interesa.

Na dnevnom redu se tako našlo nekoliko važnih tema kao što je pitanje pretovarne stanice i reciklažnog dvorišta, kanalizacije, asfaltiranje malonogometnog igrališta i izgradnja dječjeg vrtića. Na navedena pitanja odgovore je mještanima dao dogradonačelnik Zlatan Avar.

- Pretovarna stanica je jedan od planiranih projekata za Poljanu Biškupečku bez obzira na ishod rješavanja problema s baliranjem otpada i to je sada aktualno. Što se tiče kanalizacije, to je u planu i radovi su krenuli u Črncu, a obuhvatit će i sva prigradska naselja te će ići svojim tijekom. Priključak na kanalizaciju je besplatan, a točan datum početka radova trebamo provjeriti u planu početka radova. Također, tu je i pitanje izgradnje dječjeg vrtića za čime potreba uvijek postoji, no imamo dosta dječjih vrtića tako da moramo to izvesti na način da raspored vrtića bude optimalan - potvrdio je Avar

Komentari