12. Sportski susreti HNS-a

FOTO HNS-ovci se okupili na sportskim susretima u Sv. Martinu i poručili: 'Jaka smo stranka koja vuče naprijed!'

Objavljeno: 03.07.2018. 10:16

Zadnja izmjena: 03.07.2018. 10:21

U organizaciji Političke akademije HNS-a, u nedjelju 1. srpnja u Sv. Martinu na Muri održani su 12. Sportski susreti HNS-a. Sportske susrete otvorio je predsjednik stranke Ivan Vrdoljak koji je izrazio zadovoljstvo s brojem članova i simpatizera koju su prisustvovali sportskim susretima. 

Više od 550 članova i simpatizera iz Varaždinske županije prisustvovalo je na susretima u Sv. Martinu na Muri gdje su se natjecali u gotovo svim sportskim disciplinama te kući ponijeli 6 pehara. Prvo mjesto u malom nogometu osvojila je ekipa iz Sv. Đurđa, dok je ostalih 5 pehara osvojila Podružnica Sračinec u slijedećim kategorijama : 1. mjesta – odbojka na pijesku-žene, odbojka na pijesku -muški, stolni tenis -muški, tenis-muški te 2. mjesto – stolni tenis -muški.

Najboljom vijećnicom prema izboru Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije proglašena je Katica Levanić, vijećnica Županijske skupštine Varaždinske županije, dok je Milorad Batinić, gradonačelnik Ivanca i predsjednik Kluba zastupnika u Hrvatskom saboru proglašen najboljim predavačem na instruktažama i seminarima Političke akademije HNS-a u akademskoj godini 2017./2018.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić predvodio je članove i simpatizere HNS-a iz svoje organizacije.

- Sportski susreti HNS-a pokazuju da nismo marginalna stranka, već da smo ozbiljna politička stranka koja je prošle godine na sebe preuzela golemu odgovornost i ušla u koalicijsku vladu. Više nema podijela na lijevo i desno već samo naprijed ili nazad, a HNS je stranka koja vuče naprijed. Rezultati su već vidljivi, od kurikularne reforme do subvencioniranja stambenih kredita za mlade – istaknuo je Leverić


 

 

Komentari