premijer u obilasku

FOTO Premijer Plenković stigao u Varaždin, sa suradnicima naprije obišao Varteks

Danas navečer će se u Areni obilježiti 29. obljetnica osnivanja HDZ-a u Varaždinskoj županiji, a premijer Andrej Plenković već je stigao u Varaždin i najprije obišao tvornicu Varteks.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 20.02.2019. 14:42

Zadnja izmjena: 20.02.2019. 15:00

Foto: Viktor Hranić

Danas navečer će se u Areni obilježiti 29. obljetnica osnivanja HDZ-a u Varaždinskoj županiji, a premijer Andrej Plenković već je stigao u Varaždin i najprije obišao tvornicu Varteks gdje se sastao s predstavnicima tvrtke.

S premijerom su između ostalih išli gradonačelnik Čehok, župan Čačić, predsjednik Gradskog vijeća Damir Habijan i predsjednik Županijske skupštine Alen Runac. Prema protokolu, premijer bi trebao nakon Varteksa obići pogon tvornice Vindija gdje će se sastati s predstavnicima Uprave, a nakon toga će posjetiti Vojarnu "7. gardijske brigade Puma" gdje će u kapelici položiti vijenac i zapaliti svijeću. Nakon obilaska vojarne, sastati će se u Hotelu Turist sa županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem i gradonačelnikom Grada Varaždina Ivanom Čehokom te saborskim zastupnicima. 

Tijekom posjeta Varaždinu, u pratnji predsjednika Vlade Andreja Plenkovića bit će potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar uprave Lovro Kuščević, a u Vojarni "7. gardijske brigade Puma" dočekat će ga general zbora Mirko Šundov, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske.
 

 

Komentari