ivanec

HDZ objavio presliku novina i dokumenta: 'Batinić tražio hitno uređenje ceste prema navodnom kamenolomu'

Objavljeno: 07.10.2023. 08:58

Zadnja izmjena: 07.10.2023. 09:03

HDZ Grada Ivanca oglasio se pripćenjem za medije u kojem tvrdi kako je gradska uprava prvo tražila uređenje ceste prema Siljevcu, a sada „zlonamjerno“, kako kažu, insinuiraju da se to događa zbog „planova s kamenolomom u Siljevcu“.

Priopćenje su objavili na svojim Facebook stranicama, zajedno s preslikom Prijedloga radova koji je potpisao gradonačelnik Milorad Batinić, te potom stranice posljednjeg broje ivanečkog lista.

- Je li moguće da je aktualna gradska vlast zaboravila da je 2022. godine tražila hitnu sanaciju dionice u Željeznici za 2023. Godinu, pa sad postavljaju pitanje zašto se dionica obnavlja baš sad? Ako je baš ta, dionica prema Siljevcu, Gradu bila bitna za urediti, pitamo se zbog čega?! Zna li se u Gradu ipak više i drugačije od onoga što se priča i piše? Pitamo se mi, ali i sve više naših sugrađanki i sugrađana. Isto tako postavlja se pitanje postoji li još nešto što je aktualna izvršna vlast u Gradu “zaboravila”, pa se sad otkriva i stvara probleme građanima? Procjenite sami – napisali su, uz naslov – „Populizam ili namjerna zaboravnost ili oboje? Grad Ivanec tražio hitno uređenje ceste prema Siljevu, a sad se pita zašto je to napravljeno“.

Objavili su pritom sljedeće preslike:

Komentari