održana sjednica predsjedništva

Krunoslav Lukačić jednoglasno izabran za glasnogovornika županijske organizacije HNS-a

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.11.2018. 08:34

Zadnja izmjena: 27.11.2018. 08:36

Kako poručuju iz HNS-a, na održanoj sjednici predsjedništva županijskog odbora između ostalog  razgovaralo se i oprijedlogu Proračuna Varaždinske županije za 2019, ali izabran je i novi glasnogovornik stranke. 

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar rekao je kako je u malo više od godinu dana samo putem njegovog ministarstva uloženo preko 300 milijuna kuna u projekte u Varaždinskoj županiji te kako se  tim sredstvima energetski se obnavljaju bolnice, škole, vrtići, ali se i saniraju klizišta. 

Predsjednik ŽO HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić predložio je Krunoslava Lukačića za glasnogovornika ŽO HNS-a varaždinske županije, što je jednoglasno prihvaćeno.

- Svakako treba naglasiti da je najviše sredstava u Varaždinskoj županiji dobiveno iz Štromarovog ministarstva, a to je činjenica koju nažalost neki žele umanjiti zbog nedostatka vlastitih ideja i vlastitog neuspjeha. Isto tako, čvrsto stojimo iza naše ministrice Blaženke Divjak, koja je unatoč raznim hejterima zakopanima u ideološke rovove, a koji su pokušavali zaustaviti reformu koju smo toliko dugo čekali, uspjela promjene uvesti u zbornice i učionice - rekao je između ostalog Lukačić. 

Komentari