izbori 2024.

Marković podržao Lukavečkog: Zaokružite broj 12 na našoj listi

Objavljeno: 06.04.2024. 10:27

Zadnja izmjena: 06.04.2024. 10:28

Foto: Arhiva

Izbori 2024.

Objava GO SDP-a:

TREBAJU NAM DEČKI KO LOVRO LUKAVEČKI (a ni mi malo stariji još nismo za odbaciti)

Zanimljiva je ta igra brojeva i simbolika koju nose. Kad više nije 5 do 12 nego je 12 i 5 vrijeme je za akciju. Hrvatska ne može izdržati još 4 godine ovakve vlasti. Svatko od vas, dragi moji prijatelji i poznanici, mora dati svoj doprinos u oslobađanju Hrvatske od HDZ-ove okupacije u svim sferama društva. U toj bitci vaše jedino, ali moćno oružje je jedna obična kemijska olovka. Kada možda pomislite da vaš jedan glas ne može presuditi sjetite se lokalnih izbora 2021. u Varaždinu. Tada je samo 176 vaših glasova razlike donijelo oslobođenje korupcijom okupiranom gradu Varaždinu i vratilo ga u pravi smjer. Smjer u kojem je Varaždin najbolji grad za život i gospodarstvo u Hrvatskoj, u kojem se poštuju prava svakog našeg sugrađanina, vodi briga od najmlađih do najstarijih. Uz sve opstrukcije, ali i neke naše nenamjerne pogreške, Varaždin svakim danom postaje uređeni grad u kojem žive sretni ljudi. Jer Varaždin jesu sretni ljudi. I Hrvatska može postati kao Varaždin. Ali treba vašu olovku 17. travnja.

Kao peti na listi na listi SDP-ove koalicije i izgledni saborski zastupnik želim biti vaš glas, glas Varaždina, promicatelj naših ideja, prijedloga i rješenja u Saboru i Vladi.

Kao izabrani zastupnik svih građana hrvatskog sjevera, a prije svega Varaždinki i Varaždinaca i stanovnika Varaždinske županije, u Hrvatskome ću saboru biti veza između vas, svojih sugrađana, gradske uprave i nacionalne vlasti. U tome nastojanju snažna bi mi podrška bila i izbor našega mladog kolege, predsjednika Gradskog vijeća Grada Varaždina, Lovre Lukavečkog koji je se na koalicijskoj listi SDP-a Rijeke pravde nalazi na 12. mjestu.

Pozivam vas da na izborima glasate za Lovru Lukavečkog, obrazovanog, sposobnog i odgovornog mladića, mladog asistenta zaposlenog na Sveučilištu Sjever.

Izađte na izbore 17. travnja 2024. i dajte svoj glas listi broj 15. - koaliciji „Rijeke pravde“. Zaokružite broj 12 na našoj listi, zaokružite ime Lovre Lukavečkog. Uz Barbara Antolić Vupora zajedno ćemo biti vaš glas u Hrvatskome saboru. Bit ćemo glas promjene kakve želimo.

Komentari