održana osnivčka skupština

Mladi Reformisti osnovali podružnicu Istok, za predsjednika izabran Matija Vugrinec iz Trnovca

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.10.2018. 15:35

Zadnja izmjena: 26.10.2018. 15:35

U Varaždinskim Toplicama jučer je održana je Osnivačka skupština Interesnog odbora mladih Istok u koju ulaze organizacije Trnovec, Ludbreg, Jalžabet, Martijanec, Sveti Đurđ, Mali i Veliki Bukovec i Varaždinske Toplice.

Za predsjednika Tima Istok izabran je Matija Vugrinec iz Općinske organizacije Trnovec, dok su za njegove potpredsjednike izabrani Dino Vidačić (Trnovec) i Helena Sinković (Sveti Đurđ).

Na početku Izborne skupštine sve prisutne pozdravio je domaćin, predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždinske Toplice i gradski vijećnik Varaždinskih Toplica Željko Bedeković. Također, velikom broju okupljenih mladih s navedenih područja obratio se i predsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i zamjenik župana Tomislav Paljak koji se osvrnuo posebno na projekte u Varaždinskim Toplicama kao što je energetska obnova Minerve te gradnja novog spinalnog centra. Također, istaknuo je važnost ulaganja u obrazovanje kao preduvjet za zadržavanje mladih u našoj Županiji.

Kako saznajemo iz priopćenja, Tim Istok komunicirati će svoje prijedloge i probleme prema županijskom vodstvu i Savjetu mladih Varaždinske županije u kojem Reformisti imaju svog člana, povjerenika Interesnog odbora mladih Reformista Varaždinske županije Dominika Kobzineka, koji je izrazio zadovoljstvo reakcijama mladih na terenu kao i njihovom priključivanju u Reformiste.

 

Komentari