horvatić na čelu stožera

U HDZ-u može biti krvi do koljena, ali za izbore... Hm.

Iza scene, kako doznajemo, Horvatić je odbio mjesto na saborskoj listi, a zna se da nije i jedini. Slično se događa i u drugim strankama, malo se kome putuje u Zagreb. Biti saborski zastupnik više nije "hit"...

Piše: Alen Matušin

Objavljeno: 15.03.2024. 08:08

Zadnja izmjena: 15.03.2024. 08:17

Foto: Arhiva

Za voditelja izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije izabran je Nenad Horvatić, načelnik Općine Ljubešćica.

Povodom toga, kako je napisao na društvenim mrežama, od suparnika ne očekuje ništa dobro.

- Očekujem puno iskrivljavanja činjenica, nazivanja ljudi najgorim riječnikom, ali za sve i na sve smo spremni. Ne opterećujemo se komentarima s lažnih FB profila, anonimnim prijavama, zastrašivanjima, nego smo spremni na politički fajt. Pozivam naše članove HDZ-a da nam se priključe na tom putu pobjede i istine – stoji u njegovoj objavi.

Kaže, zadatak će mu biti realno prikazati što je Vlada RH na čelu s Plenkovićem učinila za bolji standard, i to je uglavnom ono što se javno zna.

Iza scene, kako doznajemo, Horvatić je odbio mjesto na saborskoj listi, a zna se da nije i jedini. Slično se događa i u drugim strankama, malo se kome putuje u Zagreb. Biti saborski zastupnik više nije "hit".

O budućoj Vladi ovisi hoće li (ponovno) biti.

Horvatić se posljednjih godina posvetio sportskoj karijeri. Vodi komisiju za sportsku infrastrukturu HNS-a, grade po cijeloj zemlji, reprezentacija je jaka, a u općini pobjeđuje bez protukandidate, godinama, rezultat mu je jednak zbroju glasačkih listića, važećih…

Plenković ga je posjećivao dva puta, član je i nacionalnog predsjedništva, na čelu je ŽNS-a, a s Nevenom Bosiljem (Psst!) rado zaigra tenis. Inače pripada Jenkačevoj struji, ali to ne znači da će raditi kontra Stričaka, niti da je radio, niti da radi, jer kao što bi oporba rekla:

„U HDZ-u može biti krvi do koljena, ali za izbore...“

Hm, mnogi bi pozavidjeli.

***

Jenkač ponovno ide s posljednjeg mjesta, btw.

Za njega STE ČULI?