što se danas dogodilo?!

Video - Bedeković lider oporbe? Paljak bio fasciniran Čačićem, od danas Stričakov?

Bolje poznavatelje lokalnih političkih prilika nije iznendio Paljakov nedavni izlazak iz Reformista, no mnogi ga još uvijek pamte kao poštovatelja lika i djela bivšeg župana, kojeg nije smatrao "suradnikom" nego je njime, prema vlastitim riječima, bio "fasciniran" ....
Objavljeno: 04.10.2023. 12:00

Zadnja izmjena: 04.10.2023. 12:17

Tijekom današnje sjednice Županijske skupštine, prilikom prve točke koja se odnosila na Polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Varaždinske županije za 2023. godinu, vijećnici SDP-a i Reformista su nakratko napustili sjednicu.

Kako neslužbeno doznajemo, Reformisti su napustili sjednicu kako bi „smjestili“ svojem bivšem visokopoziconiranom članu i dužnosniku, Tomislavu Paljaku, odnosno kako bi ga prikazali kao nekoga tko danas podržava HDZ-ova župana Anđelka Stričaka dok je u prošlom mandatu bio zamjenik Radimiru Čačiću.

Proilazi to iz riječi Željka Bedekovića koji se ovdje postavio ko svojevrsni lider oporbe, rekavši:

- Pozivam zato oporbene vijećnike da izađu iz skupštine da vidimo tko će ostati u dvorani i dati podršku županu i HDZ-u i tko će im držati kvorum.

'Paljak: Čačić je fascinantan, učim od najboljeg'

To se uistinu i dogodilo. Reformisti, zajedno s SDP-om, napustili su dvoranu, a Tomislav Paljak ostao je u skupštini i podigao ruku za kvorum.

Bolje poznavatelje lokalnih političkih prilika nije iznendio Paljakov nedavni izlazak iz Reformista, no mnogi ga još uvijek pamte kao poštovatelja lika i djela bivšeg župana, kojeg nije smatrao "suradnikom" nego je njime bio "fasciniran" kao liderom.

- Ja ga ne bih nazvao suradnikom, on je lider. Baš u pravom smislu riječi lider, i to fascinantan. Moj motiv je bio izabrati najboljeg i od njega učiti - govorio je tada Paljak.

Komentari