priopćenje za medije

Reformisti o odlasku Solara: Stalni napadi, vrijeđanja i pritisci od HDZ-a

Objavljeno: 13.12.2023. 16:27

Zadnja izmjena: 13.12.2023. 16:27

Nakon što je jutros priopćenjem načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar obznanio kako napušta Narodnu stranku - Reformisti, priopćenjem se oglasila i sama stranka.

Naime, kako u svom priopćenju navode Reformisti, smatraju kako je njihov dosadašnji član, koji je sada nezavisan, odabrao "lakši put". 

- Narodna stranka - Reformisti u Varaždinskoj županiji objektivno predstavlja čvrstu i jasnu opoziciju HDZ-ovoj vlasti i samim time predmet je stalnih napada, vrijeđanja i pritisaka. Razumijemo da je posebno osjetljiva pozicija načelnika Reformista, kao i da je svaki drugi put osim direktnog suprotstavljanja HDZ-u lakši. Gospodinu Solaru zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji - naveli su kratko Reformisti.

Podsjetimo, Solar je naveo kako su došli do točke od koje više ne mogu zajedno te će svoj politički put nadalje nastaviti kao nezavisni načelnik.

- Od prvog dana jedino što me je zanimalo je napredak i razvoj moje,  naše Općine Jalžabet s ciljem boljeg života svih naših stanovnika. Isto tako, takav razvoj i napredak sam pokušao implementirati i u svojoj sada već bivšoj stranci Reformisti, no, došli smo do točke od koje dalje više ne idemo zajedno - rekao je Solar.

Komentari