Reformisti: Sada je jasno da smo mi jedina stvarna oporba u Varaždinu

Objavljeno: 21.12.2015. 12:44

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 14:49

Nakon što je usvojen proračun Grada Varaždina za 2016. godinu, a kojeg su podržali i određeni oporbeni vijećnici, Reformisti su se oglasili priopćenjem tvrdeći da je sada jasno da je njihova stranka čini “jedinu stvarnu i ozbljinu oporbu u Varaždinu”.

Podršku proračunu od strane oporbenih vijećnika poput Marijana Cingule, Stjepana Cepanca, Mladena Hižaka i Zdravka Goluba, smatraju “ismijavanjem” građana.

- Ključna odgovornost članova Gradskog vijeća bila je da na ovom proračunu preuzmu odgovornost za ono za što su ih građani izabrali i da smijene gradonačelnika koji radi loše i na štetu građana – kažu Reformisti.

- Alibiji zašto će podržati proračun, a koje smo danas imali prilike čuti od vijećnika oporbe koji četiri godine kritiziraju rad aktualnog gradonačelnika i pozivaju ga na ostavku, podcjenjivanje je naših građana – zaključuju, navodeći da će sve do izbora kroz Gradsko vijeće djelovati konstruktivno.

- Predlagat ćemo rješenja, programe i projekte, sve do novih izbora na kojima će za upravljanje gradom preuzeti punu odgovornost – zaključuje priopćenje predsjednica gradske organizacije Reformista Natalija Martinčević, kojoj je gradonačelnik Habuš uoči današnje sjednice prišao kako bi se s njome rukovao, jednako kao i ostalim članovima vijeća. Ozbiljnije konverzacije nije bilo...

Komentari