priopćenje za medije

Reformisti: Tražimo od institucija da utvrde je li Anđelko Stričak sposoban biti župan

Objavljeno: 06.03.2024. 16:38

Zadnja izmjena: 06.03.2024. 16:51

Nakon danas održane sjednice Županijske skupštine, priopćenjem su se oglasili Reformisti kojim od državnih i zdravstvenih institucija traže da reagiraju i "utvrde je li Anđelko Stričak sposoban obavljati dužnost župana".

Župana Stričaka, naime, priopćenjem prozivaju za laži i uvrede te smatraju kako on ne može voditi Županiju, pozvavši pritom institucije na reakciju.

- Današnji psihodelični ispadi s nevjerojatnom količinom laži, izmišljotina i uvreda izrečeni od strane Stričaka pokazuju, da uz već prepoznat i prijavljen problem nasilništva i patološkog laganja, tu vidimo i ozbiljne napadaje panike koja će se kako se približavaju izbori vjerojatno samo pojačavati. Svjedočimo tome već tri godine njegovog mandata, ali danas je konačno potvrđeno da ne samo da je dokazano najnesposobniji župan u Hrvatskoj već osoba koja više ne može normalno komunicirati niti racionalno voditi Županiju, stoga je nužno da odgovorni reagiraju - navode u priopćenju.


Cijelo priopćenje Reformista pročitajte u nastavku:

Tražimo od nadležnih državnih, ali i zdravstvenih institucija da reagiraju i utvrde je li Anđelko Stričak (HDZ) sposoban obavljati dužnost župana.

Današnji psihodelični ispadi s nevjerojatnom količinom laži, izmišljotina i uvreda izrečeni od strane Stričaka (HDZ) pokazuju, da uz već prepoznat i prijavljen problem nasilništva i patološkog laganja, tu vidimo i ozbiljne napadaje panike koja će se kako se približavaju izbori vjerojatno samo pojačavati.

Svjedočimo tome već tri godine njegovog mandata, ali danas je konačno potvrđeno da ne samo da je dokazano najnesposobniji župan u Hrvatskoj već osoba koja više ne može normalno komunicirati niti racionalno voditi Županiju, stoga je nužno da odgovorni reagiraju.

Komentari