reakcija

Lokalni SDP pozdravlja odluku Milanovića i najavljuje prosvjedni skup u Varaždinu

Objavljeno: 15.03.2024. 18:11

Zadnja izmjena: 15.03.2024. 18:23

Predsjednik Zoran Milanović danas je neočekivano na presici objavio kako će se kandidirati za premijera Republike Hrvatske, a tim se povodom, nakon niza objava na Facebook-u, službenim priopćenjem oglasila i Županijska organizacija SDP-a.

Naime, kako navode, Milanovićevu su odluku dočekali s oduševljenjem, a tim su povodom pozvali i građane Varaždina i Varaždinske županije da im se pridruže na skupu podrške koji će se održati sljedeće subote, 23. ožujka, s početkom u 11 sati na Kazališnom trgu u Varaždinu.

- U ovom presudnom trenutku za Hrvatsku Zoran Milanović je napravio ono što može samo predsjednik s karakterom, a to je pokazati kako je došao trenutak da svatko izađe iz svoje zone komfora i napravi sve što je potrebno da bi se maknula ova korumpirana i bahata vlast HDZ-a i njihovih trabanata. Odzvonilo je korupciji koja prožima državne institucije i naše gospodarstvo jer će ujedinjena oporba pod Milanovićevim vodstvom okupiti sve građane koji žele promjene. Hrvatska zaslužuje poštenu i časnu vlast koja će ljudima omogućiti da bolje i kvalitetnije žive - navode iz SDP-a.

Komentari