lokalni izbori 2021.

Što je poručio Ivan Čehok, a što Neven Bosilj

Objavljeno: 17.05.2021. 08:13

Zadnja izmjena: 17.05.2021. 08:50

Čehok: "Napravili smo sve ono što oni nisu u šest godina i građani će to cijeniti"

Ivan Čehok: Bilo je puno kandidata, čak osam, pa su se glasovi raspršili i i drugi krug smo očekivali, s time da je ovo dobar zalet, oko 30 posto. Dobro da je i naša lista za Gradsko vijeće opet osvojila najviše glasova. U drugom krugu je naša pobjeda izgledna, jer Neven Bosilj i njegova stranka ništa nisu napravili u šest godina mandata od 2011. do 2017. Građani su u posljednje četiri godine imali priliku vidjeti vlast koja je uspjela napraviti sve ono što u šest godina prošla nije i ja sam uvjeren da će građani znati to i sad cijeniti.

Bosilj: "Drugi krug biti će referendum, da ovaj grad konačno krene transparentno. Spreman sam surađivati i s lijevima i s desnima"

Neven Bosilj: Ovakav rezultat sam očekivao, a drugi krug će biti neka vrsta referenduma. Već sada je aktualni gradonačelnik dobio samo 29 posto glasova, dakle 71 posto Varaždinaca koji su izašli na izbore nisu zadovoljni njime kao gradonačelnikom. Vjerujem da ću iz tog razloga okupiti oko sebe sve progresivne snage koje to žele, da ovaj grad konačno krene pravim putem. Nije mi problem surađivati s ljudima od ljevice do desnice. Ovo su lokalni, komunalni izbori, ovdje nema ideologija, nego se bira čovjek koji će voditi grad na najbolji mogući način, transparentno i pošteno.

Komentari