održani izbori

Tin Jurak izabran za potpredsjednika nacionalne Mladeži HDZ-a

Objavljeno: 01.12.2021. 16:02

Zadnja izmjena: 01.12.2021. 16:05

Na unutarstranačkim izborima za Predsjedništvo Mladeži HDZ-a, predsjednik varaždinske Mladeži HDZ-a izabran je za drugog čovjeka spomenute HDZ-ove organizacije mladeži.

Riječ je o Tinu Juraku, ujedno i najmlađem varaždinskom županijskom vijećniku, a izbori su po prvi puta održani po principu „jedan član – jedan glas”, što stranka smatra velikim iskorakom u daljnjem radu organizacije. Tin Jurak zahvalio se na povjerenju i poručio kako mu ovaj izbor, a naročito zato što je prema principu „jedan član-jedan glas“ predstavlja veliku čast.

- Ovi izbori održani po načelu „jedan član – jedan glas” predstavljaju velik iskorak u daljnjoj demokratizaciji rada HDZ-a i Mladeži HDZ-a te podizanju razine transparentnosti na čemu ćemo u budućem razdoblju još više inzistirati. U daljnjem radu trudit ćemo se prepoznavati probleme mladih, nuditi ostvariva rješenja tih problema i biti nositelji politika za mlade – rekao je Jurak.

Za predsjednika Mladeži HDZ-a izabran je Maksimilijan Šimrak, a Tinu Jurak ovim povodom na izboru je čestitao i predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak.

Komentari