pitali smo i za poklone

Verica Vitković o maksimalnoj plaći: 'Rezultati su vidljivi!'

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.03.2022. 12:06

Zadnja izmjena: 28.03.2022. 12:27

Nakon što je klub vijećnika SDP-a i HSS-a iz Općine Trnovec Bartolovečki poslao priopćenje za medije u kojem prozivaju načelnicu Vericu Vitković da će Općinu mjesečno stajati 'čak 24 000 kuna bruto', za komentar smo pitali i samu načelnicu.

Vitković u svemu tome ne vidi ništa sporno te smatra kako zaslužuje maksimalan zakonski koeficijent jer kako tvrdi, 'u Općini se radi i rezultati su vidljivi'.

- Obzirom na činjenicu na ukupan prihod Općine, broj stanovnika koji imamo, obzirom na proračun i dosadašnju realizaciju, to je u skladu sa zakonskom regulativnom. Ja vam mogu dati da vidite što je sve napravljeno s današnjim datumom. Imamo imamo trenutno 26 projekata u fazi, od toga su tri u realizaciji - rekla je između ostalog Vitković.

Što se pak tiče prozivki da na račun Općine kupuje osobne torbe, Vitković odgovara kako su torbe dobili poslovni partneri i vijećnici, uključujući i Željka Šprema koji je radi toga i proziva.

- To su bili novogodišnji pokloni, muške i ženske torbice i plus još par torbica je bilo za poslovne partnere. Možemo vam dati popis tko je sve dobio torbice - rekla je Vitković.

Komentari